ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

Το υπερσύγχρονο συνεργείo μας στον Εύοσμο προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

Προτεραιότητά μας η άψογη εξυπηρέτησή σας

Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα καλύτερα συνεργεία  στη Θεσσαλονίκη, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις μας.  Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας, μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου ή του φορτηγού σας.  Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ με τα γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά Mercedes-Benz που χρησιμοποιούμε εγγυόμαστε για την άριστη λειτουργία του οχήματός σας.

H εταιρεία μας διαθέτει πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων και εξοπλισμό συνεργείου για την γρήγορη αντιμετώπιση οποιασδήποτε εργασίας, καθώς και πλήρως κινητό συνεργείο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία, συσκευές διάγνωσης βλαβών και τα απαραίτητα ανταλλακτικά για επισκευές σοβαρών βλαβών στο δρόμο 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες/έτος.

Αντίθετα από άλλα συνεργεία αυτοκινήτων που λειτουργούν «διεκπεραιωτικά», εμείς δημιουργούμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας: σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, δε θα σας υποβάλλουμε σε καμιά ταλαιπωρία ή  οικονομική «αιμορραγία», και δε θα σας βάλουμε ποτέ σε μπελάδες όσο είστε στο δρόμο. 

Ελάτε λοιπόν να δείτε τον υπερσύγχρονο χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά. Θα εντυπωσιαστείτε!

Για ο,τιδήποτε αφορά στο φορτηγό ή το trailer σας…

έχουμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή!